De toekomst voor Kristal Clean

Bij Kristal Clean denken we in de 1ste plaats aan onze klanten en het leveren van kwaliteit aan die klanten. Maar ook op vlak van innovatie en het milieu proberen wij zo veel mogelijk stappen in de goede richting te zetten . Daarom wassen wij al sinds 4 à 5 jaar onze ramen met osmose water. U zal dan denken; wat doet dat eigenlijk voor het milieu? Meer dan je denkt!

Het werken met osmose water zorgt er onder meer voor dat we geen detergenten meer nodig hebben. Osmose water droogt ook na de wasbeurt van zichzelf op zonder strepen of plekken achter te laten. Dat laatste zorgt er dan voor dat wij de omlijstingen van de ramen niet meer dienen schoon te maken met doekjes, waardoor we deze doeken dus ook niet meer hoeven te wassen. Dat bespaart uiteindelijk heel wat energie en water. Hiernaast hoeven wij ook geen ladder meer te gebruiken, wat dan weer beter is voor onze veiligheid en van de omstaanders.

Ook bij het filterproces van het osmose water proberen wij een bijdrage te leveren. Dit doen we door geen stadswater te gebruiken maar wel door ons osmose water te filteren uit regenwater.

Na het filteren krijg je dan water dat wij benoemen als “afvalwater” waar alles wat oorspronkelijk in het water aanwezig was en dat er tijdens het filterproces is uit gehaald dan geconcentreerd wordt in het “afvalwater”.
Dat afvalwater is echter nog perfect bruikbaar voor bv. het toilet door te spoelen, maar het kan ook als drinkwater voor dieren gebruikt worden, of om gewassen van landbrouwers te besproeien.

Met al deze “kleine beetjes” proberen wij met Kristal Clean binnen de verschillende diensten die we aanbieden ons steentje bij te dragen aan de wereld van morgen en een mooie gezonde en duurzame wereld voor iedereen.

Wij hopen dit dan ook te doen samen met u, dus aarzel niet, vraag gerust uw offerte aan en dan gaan we samen voor een kristal heldere oplossing!

Contacteer ons!

alles-ontmossen-3
small_c_popup

Ik wil graag teruggebeld worden

Bjorn een berichtje sturen